Suomeksi ❧

UUTTA: Kiinnostaako LUOVA KIRJOITTAMINEN? Nyt on helppoa aloittaa sillä tiellä tallustelu:
Tutustu yhteistyökumppanieni kirjoittajakoulutukseen osoitteessa KIRJOITTAJAKLUBI.FI
Koulutustarjonnassa on myös minun tuottamaani sisältöä. Itsen suosittelema!
Kenties törmäämme siellä. (Pam!)

Klikkaa aurinkologoa sivujen ylä- tai alalaidassa, niin näet kaikki Procreatorin blogijutut.

KUUNTELE MARKUS KAJON TERVETULOTOIVOTUS (Ja että miten kävi, kun Kustantaja kävi.)

HUOM: Markus Kajon podcast-kanava“Peruna” on sivulla markuskajo.fi & Googlessa (alla): ]
https://www.google.com/podcasts?feed=aHR0cHM6Ly93d3cubWFya3Vza2Fqby5maS9mZWVkLnhtbA%3D%3D

https://www.podbean.com/player-v2/?i=chmws-11b3b42-pb&from=pb6admin&share=1&download=1&rtl=0&fonts=Arial&skin=3267a3&font-color=auto&btn-skin=ff6d00


HUOM! SEURA-lehden kolumnini löytyvät tuosta alta:

https://seura.fi/kategoria/blogit-ja-kolumnit/markus-kajo/


PUHE-, MAINOS-, STAND-UP KOMEDIA-, JUONTO-, KIRJOITUS- JA KONSULTOINTITYÖTÄ

« Procreator on Markus Kajon omistama media- ja viihdealan yritys, joka keskittyy ilon tuomiseen luonnollisille ja oikeushenkilöille. Kirjaimia, ääntä, kuvaa, puheita, komediaa, koulutusta jne. »

Kirjailija, toimittaja, stand-up heppu, radio- ja tv-humoristi Markus Kajo.

IHMISESTÄ JA PALVELUISTA, LYHYESTI

Teen yritysasiakkaan tai muun tilaajan toivomuksen mukaisesti esiintymistöitä seminaari-, viihde- ja TYKY-tapahtumien virkistyspuheista aina stand-up -komiikkaan, suomeksi, ruotsiksi & englanniksi. Samoin mainostyötä, sekä esiintymis-, imago- ja mediakonsultointia. 

Erikoisosaamistani on tavanomaisesta poikkeavien näkökulmien löytäminen jopa (työ)arjen loppuunkalutuimmista pakkopullista, mieltä virkistävä yllätyksellisyys ja yleisön kuljettaminen tunnetilasta kolmanteen. 

Uutis- ja viihdealan osaamisesta minulla on 40 vuoden uutistoimisto-, radio-, tv-, web- ja lehtityön kokemus ja tunnustuksena englanninkielisen tv-komedian esiintymis- ja käsikirjoitusosaamisesta olen saanut mm. Chicago/Midwest Emmy Awardin. 

Esiintymispalkkioni on tapauskohtainen, riippuen mm. siitä, miten tekijän-, tallennus-, uudelleenesitys- ja muiden immateriaalioikeuksien kanssa menetellään, mutta hintahaarukka kuluineen on noin 1 50035 000 €, ALV 0. Teen valikoidusti myös Pro bono -töitä, à 2 € + sovitut kulut.
Pro bono-työn (ja toki muidenkin esitysten) kulut muodostuvat yleensä matka- ja majoituskustannuksista, mahdollisesti äänentoistolaitteiden tai muun tekniikan vuokrasta, sekä tarpeen mukaan erillisen ääniteknikon tai muun lisäammattilaisen palkkaamisesta.

Työni aina ovat asiakkaalle räätälöityjä, eivät  kumileimasinesityksiä. Tämä koskee myös Pro bono -esiintymisiä ja -kirjoituksia. Räätälöinnistä johtuen töitä pystyy tekemään vain rajallisen määrän – mutta niistä tulee hyviä. MOTTO: UNDERSTATEMENT & AFTERGLOW

KUULUMISIA

Vuoden 2022 alusta teen säännöllistä kolumnia Ylelle ja SEURA-lehdelle. Docendolle teen parhaillaan äänikirjaversioita aikaisemmista kirjoistani, ja heti ajan niin salliessa myös uudesta omasta tekstimateriaalistani. Podcast-kanava on – huonoa suomea käyttääkseni – työn alla.
Linkkivaihtoehtoja podcastiin on tämän sivun yläosassa.


Procreator® on yrityksen omistama, rekisteröity tavaramerkki, rekisterinumero 282329.

Yritys on vastuuvakuutettu.
Yhtiön Y-tunnus 3246416-8. VAT No FI32464168 Made in Finland. Tehty kotimaassamme.

[ Nämä sivut ovat keskeneräiset. Huom. Ruotsin- ja englanninkielisillä alasivuilla on hiukan videokamaa esillä. ]

Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudestaan, pian!